Dit zijn de fitnessgeheimen van Eva Longoria

Wij presenteren: de workout-routine van ons covermodel!

Deze keer staat de prachtige Eva Longoria op de cover van Women’s Health. En ja, wij horen je denken: ‘Hoe blijft Eva in zulke gezonde en fitte shape?’ Psst, wij gaan dit met je delen! Lees snel verder voor de workout-routine van Eva.

‘Trainen is mijn therapie’, zegt ze. Dat uurtje sporten per dag is haar moment om even weg te zijn van haar lange to-do lijst en zich te focussen op haar lichaam. Eva’s dagelijkse workout bestaat uit 30 tot 45 minuten per dag springen op een trampoline, gevolgd door krachttraining.

Trampoline springen

‘Ik doe sinds kort aan jump-sport’, vertelt Eva zó enthousiast dat je direct om bent. ‘Het is ideaal: de impact van het springen op deze speciale trampoline is zo minimaal, dat je een stevige workout hebt zonder je gewrichten al te erg te belasten.’ Rebounding is de officiële benaming voor de vorm van trampolinesport waar Eva Longoria momenteel wild enthousiast over is. ‘Ik moest eerst uit zien te vogelen hoe ik überhaupt op dat ding moest springen’, zegt Eva. ‘Maar ik ging al snel van beginner naar gevorderde, en inmiddels bounce ik zeker vijf keer per week; zo niet elke dag. Je moet voortdurend opletten, heerlijk vind ik dat. Het houdt me scherp.’ Eva neemt haar sport bloedserieus en sleept haar trampoline overal mee naartoe om haar dagelijkse workout te kunnen blijven doen. Laatst ging haar trampoline nog mee in de koffer naar Dubai.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Krachttraining

‘Ik train ook graag met zware gewichten’, vervolgt Eva haar verhaal. ‘Ik merk een positief effect op mijn lichaam als ik krachttraining doe.’ Daarnaast doet ze graag aan yoga en volgt ze kettlebell-flow-lessen: ‘Daarbij werk je met gewichten, maar je weet nooit precies wat er volgt. Dat houdt het leuk en verrassend.’ Elke dag bewegen is voor Eva prioriteit, ook op reis of op vakantie. ‘Als ik mijn ochtend-workout heb gemist door een vroege vlucht, zorg ik dat ik altijd een stuk ga wandelen wanneer ik geland ben’, zegt Eva. ‘Ik móet aan beweging doen – al is het maar een beetje stretchen.’ Afgezien daarvan zorgt ze er ook voor dat ze elke dag een moment voor zichzelf neemt om te mediteren – vijf, tien of twintig minuten, maar zeker geen uren.’ Een bezige bij, dat is een ding wat zeker is!

Wil jij weten wat Eva op een dag eet om haar lichaam te verzadigen? Dit lees je in het gloednieuwe nummer dat nu in de winkel ligt!

BESTEL HET NIEUWE NUMMER HIER ZONDER VEZENDKOSTEN

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine