Koppel vibrator: deze 9 vibrators voor koppels wil je hebben

Zijn jij en je lover toe aan wat nieuws? Deze koppel vibrators zijn het proberen waard 😏

Op zoek naar de beste koppel vibrator? Seks op zich is natuurlijk al hartstikke leuk, maar je kan je avontuurtjes in de slaapkamer nóg meer up-spicen door gebruik te maken van leuke speeltjes. Vibrators voor koppels zijn helemaal in trek, en wij snappen wel waarom: ultiem plezier, terwijl je lekker geniet samen met je partner. Een koppel vibrator kan er namelijk voor zorgen dat jullie allebei een intenser orgasme bereiken - dat is voor vrouwen die niet makkelijk klaarkomen van penetratie hartstikke fijn. Belangrijk om te weten is dat je deze toys ongeacht je geslacht of seksuele voorkeur kan gebruiken - voor ieder wat wils! Dus mocht je op zoek zijn naar de beste koppel vibrators, dan ben je hier aan het juiste adres.

Koppel vibrator: dit zijn de 9 beste vibrators voor koppels

Lees ook: Dit zijn de beste seksspeeltjes voor koppels >

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Easy toys - Vibrerend Ei
EasyToys

Over vibrators voor koppels gesproken. Willen jij en je lover eens experimenteren? Een vibrerend eitje kan zó spannend zijn. Door je partner de afstandsbediening te geven, geef je de touwtjes uit handen. Extra leuk is dat deze vibrator voor koppels ook nog eens een warmte-stand heeft.

€37,99 €17,48

SHOP

Ontdek: Dit zijn de beste vibrerende eitjes met afstandsbediening >

2 Pretty Love - Snaky Vibe II
EasyToys

Als je iets nieuws wil uitproberen in bed, is veelzijdigheid natuurlijk hartstikke fijn. Ga dan ook eens voor deze koppel vibrator van Pretty Love! Door de flexibiliteit en de twee verschillende vibrerende uiteinden kunnen jullie zelf bepalen hoe jullie willen genieten.

€32,99

SHOP

3 Couples Choice - koppel vibrator
EasyToys

Het ziet er misschien wat ingewikkeld uit, maar niks is minder waar: dit is echt een hele fijne koppel vibrator. Voor zowel vaginaal als anaal gebruik én kan ook worden gebruikt bij de penetratie. Een van de beste koppel vibrators die er is. Uitproberen maar.

€59,99

SHOP

4 Hueman - Saturn Vibrerende Cock
bol.com

Ideaal voor koppels is natuurlijk een vibrerende cockring. Hiermee bereik je een erectie die harder aanvoelt en langer aanhoudt, terwijl de clitoris wordt gestimuleerd door de vibraties - deze heeft maar liefst drie snelheden en zeven patronen!

€42,14

SHOP

5 Eva® Pulse - Koppel Vibrator met Afstandsbediening
bol.com

Deze koppel vibrator heeft twee uiteindes, wat natuurlijk betekent: dubbele stimulatie! Bereik samen een sensationeel hoogtepunt door te genieten van de vibrerende bewegingen en pulsende ribbels. Wie neemt de touwtjes in handen met de afstandsbediening bij deze koppel vibrator?

€38,29

SHOP

6 Teazers - Koppel Vibrator
EasyToys

Nog zo'n fijne Teazers koppel vibrator. De twee puntjes van de ring kunnen worden gebruikt voor gerichte stimulatie van de clitoris, maar bijvoorbeeld ook van de tepels. Met tien vibratiestanden kan je makkelijk uitproberen wat jij fijn vindt.

€49,99

SHOP

7 Naghi - Vibrerend Ei met Afstandsbediening
EasyToys

Dit vibrerend ei is fijn in gebruik door de tien verschillende vibratiefuncties die het heeft. Door de zwanenhals blijft het eitje ook nog eens heel makkelijk zitten. Daarnaast komt deze vibrator voor koppels ook weer met een afstandsbediening. Wil je hebben!

€52,99

SHOP

8 Teazers - Koppel Vibrator
bol.com

Deze veelzijdige Teazers koppel vibrator kan aan beide uiteindes worden gebruikt. Gebruik 'm als masturbator, voor penetratie of gezellig samen met je partner. De mogelijkheden zijn oneindig.

€37,09

SHOP

9 Satisfyer - Pro 4 Couples
bol.com

Voor de Satisfyer fans: dan ken je deze nog niet. Hetzelfde genot van de luchtdruk golven die je bent gewend van de klassieke Satisfyer Pro 2 - dit keer terwijl je partner er óók van kan genieten.

€27,73

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relaties & seks