Hij is er: de kersverse Women's Health met Eva Longoria op de cover!

Dit lees je allemaal in ons mei/juni nummer!

womenshealth
Women's Health NL

Mocht je in de schappen vandaag een nieuwe Women's Health tegenkomen dan droom je niet. Nee, dan bevind je je nergens anders dan in de levensechte wereld. Vanaf vandaag ligt ons nieuwste issue namelijk in de winkels! 3, 2, 1, rennen!

Benieuwd in welke onderwerpen we gedoken zijn, welke smaakmakende recepten we delen en welke workouts jou klaarstomen voor de zomermaanden? We hebben het even voor je op een rijtje gezet! Komt 'ie:

'Ik ben liever gewoon mezelf' - Eva Longoria

Je kunt haar kennen van Desperate Housewives, als regisseur, van de online workoutvideo's die ze post, van Searching for Mexico, of - nu - van de cover van ons nieuwe nummer: de prachtige Eva Longoria. Wij spraken de actrice en regisseuse via Zoom - in pyjama - over haar workout-routine, mediteren, intermittent fasting en social media. 'Ik voel niet de behoefte om op social media een ander beeld van mezelf neer te zetten dan wie ik werkelijk ben.' Rolmodel-alert?

Te gekke sporten: BMX-racing

BMX'en ken je misschien van het lokale skatepark, maar nu beide disciplines (BMX-race en Freestyle) van de sport hun entree hebben gemaakt op de Olympische Spelen wordt het steeds populairder. En terecht vindt voormalig prof BMX'er Ruby Huisman (22). 'Bij BMX'en is er geen ruimte voor overthinking, je moet het gewoon dóen.'

De lekkerste recepten

De laatste tijd weinig inspiratie in de keuken? Wat dacht je van een spinazie quesadilla, bloemkoolcouscous met vijgen en pitten/zaden, aziatische rijstnoedelsalade met cashews of een prei-ham frittata? JUM!

De beste zuren voor jouw huid

We geven je tips over de zuren in skincare; welke passen het beste bij jouw huid? En hoe kun je die zuren het beste aanbrengen en gebruiken? Hallo hyaluronzuur, glycolzuur, salicylzuur en meer...

Dream on!

Ze zijn er elke nacht, maar meestal hebben we geen idee waar ze vandaan komen. Laat staan dat we weten wat ze voor ons kunnen betekenen. Get ready om samen met ons je dromen onder de loep te nemen en hier vruchten van te plukken voor je dagelijks leven.

Waarom het oké is dat je soms vrienden kwijtraakt

Vriendschappen zijn tijdens de coronacrisis onder een vergrootglas komen te liggen. Sociale kringen zijn omgevormd, een fenomeen dat onderzoekers 'friendship funnelling' noemen. We geven tips over hoe je vriendschappen kunt fixen en vertellen je waarom het ook oké is als dat niet lukt.

Een eetstoornis gaat nooit alleen over eten

Een eetstoornis is een serieuze psychiatrische aandoening die echt niet alleen over eten, sporten of eetbuien gaat. Hulp is nodig, herstel is mogelijk, maar het is vaak wel een lange weg. In de nieuwe Women's Health vertelt Laura (28) samen met haar begeleider Monique over haar persoonlijke traject naar herstel van anorexia nervosa, geven we tips voor de omgeving van iemand met een eetstoornis en vertellen we hoe je een eetstoornis kunt herkennen.

Not all...

Ook nemen we je dit nummer mee in de wereld van suiker, zoetstof en fruitsuikers, sporten & je cyclus, de vetste haartrends voor de lente en het reguleren van je emoties. We interviewden ook CrossFit-held Annie Mist Þórisdóttir over haar sport en zwangerschap en we spraken Bente van de Wouw die een pelgrimstocht maakte om haar angsten te overwinnen. Last but not least geven we je antwoorden op vragen als 'EFT Tapping: wat is het', 'Helpt meditatie tegen virussen' en geven we je een lesje buikspieren trainen na de bevalling. Het nummer bevat eigenlijk te veel om op te noemen - wauw.

BESTEL HET NUMMER HIER ZONDER VERZENDKOSTEN

De nieuwste Women’s Health ligt vanaf donderdag 7 april in de winkels. Go get it!

Abonnement

Liever een abonnement? Snappen we. Dan heb je de nieuwste Women’s Health altijd als eerste in huis. Voor nieuwe abonnees hebben we bovendien supertoffe welkomstcadeaus. Wat dacht je van 5 x Women's Health mét online training Start to Run cadeau of 14 x Women's Health met The Ritual of Mehr set cadeau? Nu ook nieuw: 12 x Women's Health met de gloednieuwe tandenborstel van Oral-B voor €399,-! Zo pak je korting én krijgt een mooi cadeau: dubbel winst.

DIT WIL IK

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine